Vandaag zijn er onder andere de cijfers van onder andere American Defense Systems. In eigen land zijn er op het einde van de week nog heel wat belangrijke namen die komen rapporteren.

Dat is met name woensdag, donderdag en vrijdag het geval, met onder andere resultaten van Aegeas, Deceuninck, Kinepolis en Van de Velde.

In Europa hebben we eveneens nog enkele topdagen voor de boeg, waarbij de klemtoon hoofdzakelijk ligt op een aantal Nederlandse bedrijven die nog verslag moeten uitbrengen over het tweede kwartaal.

Vandaag zijn er onder andere de cijfers van onder andere American Defense Systems. In eigen land zijn er op het einde van de week nog heel wat belangrijke namen die komen rapporteren. Dat is met name woensdag, donderdag en vrijdag het geval, met onder andere resultaten van Aegeas, Deceuninck, Kinepolis en Van de Velde. In Europa hebben we eveneens nog enkele topdagen voor de boeg, waarbij de klemtoon hoofdzakelijk ligt op een aantal Nederlandse bedrijven die nog verslag moeten uitbrengen over het tweede kwartaal.