Kevin Grady, president van Phoenix Futures and Options, is van mening dat het goud zich in een berenmarkt bevindt en in een dergelijke markt zijn forse opwaartse bewegingen meestal geen lang leven beschoren. Ze duren alleszins niet lang genoeg om kopers naar de markt te lokken.

Steeds meer grote beleggers, waaronder BlackRock en George Soros, hebben de posities in het goud afgebouwd en dat maakt dat de hoop op een fors herstel relatief klein is. Volgens Grady kan het uitbodemingsproces bij het goud nog geruime tijd aanslepen.

Kevin Grady, president van Phoenix Futures and Options, is van mening dat het goud zich in een berenmarkt bevindt en in een dergelijke markt zijn forse opwaartse bewegingen meestal geen lang leven beschoren. Ze duren alleszins niet lang genoeg om kopers naar de markt te lokken. Steeds meer grote beleggers, waaronder BlackRock en George Soros, hebben de posities in het goud afgebouwd en dat maakt dat de hoop op een fors herstel relatief klein is. Volgens Grady kan het uitbodemingsproces bij het goud nog geruime tijd aanslepen.