Federal Reserve Chairman Ben S. Bernanke verklaarde dat de kansen op een nieuwe recessie klein zijn. Didier Reynders brak anderzijds een lans voor de uitbreiding van het steunfonds voor de eurozone.

Brian Kim, currency strategist bij UBS AG, maakt zich zorgen over het feit dat er nog altijd geen eensgezindheid bestaat over een oplossing voor de Europese begrotingscrisis.

Dat er verschillende visie bestaan binnen de Europese politiek, weegt op het sentiment rond de euro. Giulio Tremonti, de Italiaanse minister van Financiën, brak anderzijds een lans voor de invoering van E-bonds, maar het voorstel van de Italiaan voor de invoering van Europese obligaties werd door Angela Merkel van de hand gewezen.

Federal Reserve Chairman Ben S. Bernanke verklaarde dat de kansen op een nieuwe recessie klein zijn. Didier Reynders brak anderzijds een lans voor de uitbreiding van het steunfonds voor de eurozone. Brian Kim, currency strategist bij UBS AG, maakt zich zorgen over het feit dat er nog altijd geen eensgezindheid bestaat over een oplossing voor de Europese begrotingscrisis. Dat er verschillende visie bestaan binnen de Europese politiek, weegt op het sentiment rond de euro. Giulio Tremonti, de Italiaanse minister van Financiën, brak anderzijds een lans voor de invoering van E-bonds, maar het voorstel van de Italiaan voor de invoering van Europese obligaties werd door Angela Merkel van de hand gewezen.