Dat betekent dat in de verte al weer een nieuwe cijferstroom wenkt. In de komende dagen gaan vooral wat kleinere bedrijven nog met cijfers komen. We vermelden wat vandaag betreft onder andere de resultaten van Astea International.

Nog enkele interessante Belgische bedrijfsresultaten op komst

In Europa is de stroom kwartaalcijfers eveneens grotendeels opgedroogd, hoewel in de komende dagen nog een aantal kleinere Belgische bedrijven moeten komen rapporteren. Blikvangers deze week zijn de cijfers van Unicredit op dinsdag en die van Banco Monte dei Paschi di Siena en Vienna Insurance op donderdag.

Vandaag zijn er ook cijfers van CMB op komst, op Europees vlak kijken we uit naar de resultaten van Finmeccanica en die van Kazakhmys.

In de komende dagen gaan nog een aantal andere Belgische bedrijven met cijfers komen. Morgen is het bijvoorbeeld de beurt aan Nationale Bank, Duvel en Exmar om te komen rapporteren.

Winstwaarschuwingen

We bevinden ons in de laatste week van het eerste kwartaal, wat betekent dat binnen enkele weken de stroom bedrijfsresultaten opnieuw op gang kan komen. Tot dusver zijn er weinig of geen winstwaarschuwingen binnengelopen, wat betekent dat de kwaliteit van de bedrijfsresultaten alleszins bevredigend gaat zijn. Maar ook ditmaal gaan op de eerste plaats de prognoses beluisterd worden.

Dat betekent dat in de verte al weer een nieuwe cijferstroom wenkt. In de komende dagen gaan vooral wat kleinere bedrijven nog met cijfers komen. We vermelden wat vandaag betreft onder andere de resultaten van Astea International. Nog enkele interessante Belgische bedrijfsresultaten op komst In Europa is de stroom kwartaalcijfers eveneens grotendeels opgedroogd, hoewel in de komende dagen nog een aantal kleinere Belgische bedrijven moeten komen rapporteren. Blikvangers deze week zijn de cijfers van Unicredit op dinsdag en die van Banco Monte dei Paschi di Siena en Vienna Insurance op donderdag. Vandaag zijn er ook cijfers van CMB op komst, op Europees vlak kijken we uit naar de resultaten van Finmeccanica en die van Kazakhmys. In de komende dagen gaan nog een aantal andere Belgische bedrijven met cijfers komen. Morgen is het bijvoorbeeld de beurt aan Nationale Bank, Duvel en Exmar om te komen rapporteren.Winstwaarschuwingen We bevinden ons in de laatste week van het eerste kwartaal, wat betekent dat binnen enkele weken de stroom bedrijfsresultaten opnieuw op gang kan komen. Tot dusver zijn er weinig of geen winstwaarschuwingen binnengelopen, wat betekent dat de kwaliteit van de bedrijfsresultaten alleszins bevredigend gaat zijn. Maar ook ditmaal gaan op de eerste plaats de prognoses beluisterd worden.