Het rapport over de gang van zaken tijdens de eerste zes maanden van dit jaar werd gevolgd door een kwalitatieve trading update over het derde kwartaal. Die trading update kon volgens Tom Simonts van KBC Securities weinig nieuws toevoegen aan al wat bekend was.

Geen grote gebeurtenissen voorgevallen

Sinds de publicatie van het interimrapport einde augustus heeft Sofina geen belangrijke investeringen of desinvesteringen gedaan. Buiten de emissie van een converteerbare obligatie omwisselbaar in aandelen GdF Suez viel er recent eigenlijk weinig te melden.

Gezien de onzekerheid in de economie en op de financiële markten, zeker wat de beurzen betreft, gaf het management geen voorspelling met betrekking tot het boekjaar 2012. Tom Simonts heeft nog steeds een koopadvies voor Sofina, met daaraan gekoppeld een koersdoel van 75 euro.

Het rapport over de gang van zaken tijdens de eerste zes maanden van dit jaar werd gevolgd door een kwalitatieve trading update over het derde kwartaal. Die trading update kon volgens Tom Simonts van KBC Securities weinig nieuws toevoegen aan al wat bekend was. Geen grote gebeurtenissen voorgevallen Sinds de publicatie van het interimrapport einde augustus heeft Sofina geen belangrijke investeringen of desinvesteringen gedaan. Buiten de emissie van een converteerbare obligatie omwisselbaar in aandelen GdF Suez viel er recent eigenlijk weinig te melden. Gezien de onzekerheid in de economie en op de financiële markten, zeker wat de beurzen betreft, gaf het management geen voorspelling met betrekking tot het boekjaar 2012. Tom Simonts heeft nog steeds een koopadvies voor Sofina, met daaraan gekoppeld een koersdoel van 75 euro.