Bij de gepubliceerde bedrijfsresultaten zaten wel een paar teleurstellingen (bijvoorbeeld Adecco en TomTom) mede omdat het economisch klimaat voor 2012 als guur wordt gezien.

De komende week gaan volgens ABN Amro opnieuw veel bedrijven hun resultaten publiceren.

Internationaal kijken we uit naar Adidas en Anheuser Busch en in Nederland naar ASMI, Fugro, Ballast Nedam en ABN AMRO. In België blijft het relatief stil.

Op macro-economisch vlak zal de aandacht uitgaan naar de inkoopmanagers in de dienstensector en de fabrieksorders, beide in zowel de VS als Europa.

Bij de gepubliceerde bedrijfsresultaten zaten wel een paar teleurstellingen (bijvoorbeeld Adecco en TomTom) mede omdat het economisch klimaat voor 2012 als guur wordt gezien. De komende week gaan volgens ABN Amro opnieuw veel bedrijven hun resultaten publiceren. Internationaal kijken we uit naar Adidas en Anheuser Busch en in Nederland naar ASMI, Fugro, Ballast Nedam en ABN AMRO. In België blijft het relatief stil. Op macro-economisch vlak zal de aandacht uitgaan naar de inkoopmanagers in de dienstensector en de fabrieksorders, beide in zowel de VS als Europa.