Er bestaat nog altijd grote onzekerheid over het lot van de klanten van de Cypriotische banken. Die zullen geleidelijk aan weer geopend worden, maar in het geval van de twee grootste banken zullen de klanten alleszins kunnen fluiten naar een groot deel van hun geld.

De klanten van Laiki Bank lopen zelfs de kans alles kwijt te raken, in het beste geval kunnen ze een beperkt percentage van hun geld terugkrijgen.

Bij Popular Bank of Cyprus zou er van de deposito's boven 100.000 euro telkens ongeveer 40% worden ingehouden. Meer details zijn echter nog niet bekend.

Er bestaat nog altijd grote onzekerheid over het lot van de klanten van de Cypriotische banken. Die zullen geleidelijk aan weer geopend worden, maar in het geval van de twee grootste banken zullen de klanten alleszins kunnen fluiten naar een groot deel van hun geld. De klanten van Laiki Bank lopen zelfs de kans alles kwijt te raken, in het beste geval kunnen ze een beperkt percentage van hun geld terugkrijgen. Bij Popular Bank of Cyprus zou er van de deposito's boven 100.000 euro telkens ongeveer 40% worden ingehouden. Meer details zijn echter nog niet bekend.