Wanneer een land haar competitiviteit wenst te verbeteren, dan dient het dit te realiseren volgens professor Stefan Duchateau dankzij een hogere productiviteitsgraad.

De evolutie hiervan wordt gemeten op basis van de reële effectieve wisselkoers. Wanneer deze laatste toeneemt, dan betekent dit dat het betrokken land systematisch aan efficiëntie inboet in vergelijking met andere landen en vandaar haar industriële productie verplaatst zal zien naar het meer efficiënte land. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

Wanneer een land haar competitiviteit wenst te verbeteren, dan dient het dit te realiseren volgens professor Stefan Duchateau dankzij een hogere productiviteitsgraad. De evolutie hiervan wordt gemeten op basis van de reële effectieve wisselkoers. Wanneer deze laatste toeneemt, dan betekent dit dat het betrokken land systematisch aan efficiëntie inboet in vergelijking met andere landen en vandaar haar industriële productie verplaatst zal zien naar het meer efficiënte land. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.