Voor Nyrstar betekent de overeenkomst een belangrijke stap in de realisatie van een nieuwe wereldwijde commerciële strategie die van start ging met de oprichting van een nieuw segment voor Marketing, Sourcing & Sales eerder in 2013.

Het is eveneens een eerste stap in de uitvoering van een Europees zinkmetaalplan dat gericht is op de actieve marketing van het product van Nyrstar om de optionaliteit in termen van klanten, productmix en geografie te vergroten. Naar verwachting zullen daardoor de marges ook stijgen.

Voor Nyrstar betekent de overeenkomst een belangrijke stap in de realisatie van een nieuwe wereldwijde commerciële strategie die van start ging met de oprichting van een nieuw segment voor Marketing, Sourcing & Sales eerder in 2013. Het is eveneens een eerste stap in de uitvoering van een Europees zinkmetaalplan dat gericht is op de actieve marketing van het product van Nyrstar om de optionaliteit in termen van klanten, productmix en geografie te vergroten. Naar verwachting zullen daardoor de marges ook stijgen.