Zijn theorie is al lang achterhaald, maar toch blijft Fama onzin uitkramen. Vanuit zijn ivoren toren durft deze econoom koudweg beweren dat zeepbellen niet bestaan. Het feit dat de Amerikaanse centrale bank FED door massaal geld in het systeem te pompen overal zeepbellen heeft geblazen, is hem blijkbaar ontgaan.

Volgens Fama, die hardnekkig vasthoudt aan zijn standpunt, is de monetaire politiek van een centrale bank eenzelfde fundamentele factor als zoveel anderen. Of hij zijn standpunt zal wijzigen wanneer één van de zeepbellen uiteen zou spatten, is vooralsnog onduidelijk.

Zijn theorie is al lang achterhaald, maar toch blijft Fama onzin uitkramen. Vanuit zijn ivoren toren durft deze econoom koudweg beweren dat zeepbellen niet bestaan. Het feit dat de Amerikaanse centrale bank FED door massaal geld in het systeem te pompen overal zeepbellen heeft geblazen, is hem blijkbaar ontgaan. Volgens Fama, die hardnekkig vasthoudt aan zijn standpunt, is de monetaire politiek van een centrale bank eenzelfde fundamentele factor als zoveel anderen. Of hij zijn standpunt zal wijzigen wanneer één van de zeepbellen uiteen zou spatten, is vooralsnog onduidelijk.