Het gaat hier over een raamovereenkomst met een duur van 4 jaar voor het volgende:
- De verwerving van een softwaresuite die gericht is op ECM-projecten (scannen van documenten, elektronisch beheer van documenten en processen)
- Diensten voor het verlenen van advies, implementatie, opleidingen en onderhoud tijdens de installatie van de toepasselijke projecten in het ECM-domein.

De NMBS krijgt van I.R.I.S. bijgevolg de beschikking over een catalogus van producten en diensten in een domein van competenties dat de kern vormt van de vakkennis van I.R.I.S.

Het lastenboek en de uitvoering ervan vallen onder de verantwoordelijkheid van ICTRA (ICT for Rail), een onderdeel van de NMSB-Holding die de "Total solution partner" is binnen de NMBS-groep op het vlak van informatica- en telecommunicatie-oplossingen. ICTRA treedt dus op als het ECM-competentiecentrum en als dienstverlener voor de volledige groep.

Het gaat hier over een raamovereenkomst met een duur van 4 jaar voor het volgende: - De verwerving van een softwaresuite die gericht is op ECM-projecten (scannen van documenten, elektronisch beheer van documenten en processen) - Diensten voor het verlenen van advies, implementatie, opleidingen en onderhoud tijdens de installatie van de toepasselijke projecten in het ECM-domein.De NMBS krijgt van I.R.I.S. bijgevolg de beschikking over een catalogus van producten en diensten in een domein van competenties dat de kern vormt van de vakkennis van I.R.I.S.Het lastenboek en de uitvoering ervan vallen onder de verantwoordelijkheid van ICTRA (ICT for Rail), een onderdeel van de NMSB-Holding die de "Total solution partner" is binnen de NMBS-groep op het vlak van informatica- en telecommunicatie-oplossingen. ICTRA treedt dus op als het ECM-competentiecentrum en als dienstverlener voor de volledige groep.