Iwata was ook allesbehalve onder de indruk van de 3D-technologie en van de andere high-definition upgrades voor games op de iPad van Apple. De Nintendo sprake van een grotere versie van de iPod Touch.

Satoru Iwata ontkende echter dat Nintendo binnenkort zelf ook nieuwe toestellen op de markt gaat brengen. Speculaties daaromtrent zijn in de afgelopen dagen in de Japanse pers verschenen.

Het zou onder andere gaan om een nieuwe versie van de Wii home console of om een Wii upgrading voor high-definition TV's.

Dergelijke aangepaste versies van al bestaande toestellen zouden volgens Iwata niet volstaan om nieuwe kopers aan te trekken.

Wel zouden de engineers van Nintendo aan nieuwe toestellen werken, zonder daar meer details over bekend te maken. Het zou onder andere gaan om 3-D game playing, met een looptijd van meer dan twee uur.

Iwata was ook allesbehalve onder de indruk van de 3D-technologie en van de andere high-definition upgrades voor games op de iPad van Apple. De Nintendo sprake van een grotere versie van de iPod Touch. Satoru Iwata ontkende echter dat Nintendo binnenkort zelf ook nieuwe toestellen op de markt gaat brengen. Speculaties daaromtrent zijn in de afgelopen dagen in de Japanse pers verschenen. Het zou onder andere gaan om een nieuwe versie van de Wii home console of om een Wii upgrading voor high-definition TV's. Dergelijke aangepaste versies van al bestaande toestellen zouden volgens Iwata niet volstaan om nieuwe kopers aan te trekken. Wel zouden de engineers van Nintendo aan nieuwe toestellen werken, zonder daar meer details over bekend te maken. Het zou onder andere gaan om 3-D game playing, met een looptijd van meer dan twee uur.