Gundlach kreeg het gelijk aan zijn kant, want de koers van de yen is inmiddels fors gedaald. Anderzijds is de Nikkei in de loop van dit jaar door het plafond gevlogen. De nieuwe Japanse regering kondigde aan een agressieve monetaire politiek te zullen voeren.

Gundlach gelooft dat de Nikkei nog niet aan het einde van zijn latijn is, een verdere stijging met 3000 punten behoort tot de mogelijkheden. Die stijging zou dan worden gesteund door een verdere waardedaling van de yen, die volgens de fondsbeheerder nog in waarde kan halveren.

Gundlach kreeg het gelijk aan zijn kant, want de koers van de yen is inmiddels fors gedaald. Anderzijds is de Nikkei in de loop van dit jaar door het plafond gevlogen. De nieuwe Japanse regering kondigde aan een agressieve monetaire politiek te zullen voeren. Gundlach gelooft dat de Nikkei nog niet aan het einde van zijn latijn is, een verdere stijging met 3000 punten behoort tot de mogelijkheden. Die stijging zou dan worden gesteund door een verdere waardedaling van de yen, die volgens de fondsbeheerder nog in waarde kan halveren.