Europees en Aziatisch onroerend goed presteren volgens Theodoor Gilissen Bankiers tot dusver dit jaar sterk. Of dit ook zo in 2013 wordt gecontinueerd is niet te voorspellen.

Wel kan op basis van relatieve sterkte worden vastgesteld dat de iShares Property Europe gaandeweg de iShares Europa (= aandelen) outperformt.

De meest opvallende bewegingen in de bedrijfssectoren afgelopen week zijn de koersstijgingen van de Europese DJ Stoxx 600 Basic Resources en Amerikaanse S&P 500 Materials sector.

Beide sectoren profiteren volgens Theodoor Gilissen Bankiers van de waardedaling van de Amerikaanse dollar. Wanneer de opkomende landen profiteren van dollarzwakte dan kunnen de Basic Resources en Materials bovengemiddeld profiteren.

Europees en Aziatisch onroerend goed presteren volgens Theodoor Gilissen Bankiers tot dusver dit jaar sterk. Of dit ook zo in 2013 wordt gecontinueerd is niet te voorspellen. Wel kan op basis van relatieve sterkte worden vastgesteld dat de iShares Property Europe gaandeweg de iShares Europa (= aandelen) outperformt. De meest opvallende bewegingen in de bedrijfssectoren afgelopen week zijn de koersstijgingen van de Europese DJ Stoxx 600 Basic Resources en Amerikaanse S&P 500 Materials sector. Beide sectoren profiteren volgens Theodoor Gilissen Bankiers van de waardedaling van de Amerikaanse dollar. Wanneer de opkomende landen profiteren van dollarzwakte dan kunnen de Basic Resources en Materials bovengemiddeld profiteren.