Ook naar de resultaten van bouwbedrijf KB Home zal met bijzondere aandacht worden uitgekeken. In Europa blijft de agenda zo goed als leeg.

Dollarkoers kan dramatisch gaan dalen

De US Dollar index heeft volgens Theodoor Gilissen Bankiers afgelopen week een (H)oof(S)chouderpatroon als (bearish) continuatiepatroon gemaakt en staat op het punt de neklijn te breken.

De situatie omtrent de Amerikaanse dollar kan dan dramatisch omslaan. De Amerikaanse dollar verliest ten opzichte van de euro, de Noorse kroon en de Zwitserse franc.

Ook naar de resultaten van bouwbedrijf KB Home zal met bijzondere aandacht worden uitgekeken. In Europa blijft de agenda zo goed als leeg. Dollarkoers kan dramatisch gaan dalen De US Dollar index heeft volgens Theodoor Gilissen Bankiers afgelopen week een (H)oof(S)chouderpatroon als (bearish) continuatiepatroon gemaakt en staat op het punt de neklijn te breken. De situatie omtrent de Amerikaanse dollar kan dan dramatisch omslaan. De Amerikaanse dollar verliest ten opzichte van de euro, de Noorse kroon en de Zwitserse franc.