Galapagos ontvangt hiervoor meer dan €7 miljoen in betalingen over een periode van twee jaar.

BioFocus beheert vanuit haar Compound Focus, Inc. vestiging in South San Francisco molecuul-collecties voor een aantal klanten in de VS, zowel uit de industrie als overheid.

BioFocus biedt al vanaf 2004 onderdak aan de NIH Molecular Libraries Small Molecule Repository collectie, en zorgt voor aankoop, opslag, beheer en distributie van moleculen voor biologische screening binnen het academische netwerk van de NIH in de VS.

"Wij zijn blij dat de NIH van de mogelijkheid gebruik heeft gemaakt om het langlopende contract met BioFocus te verlengen met nog eens twee jaar. BioFocus heeft bewezen een constante, hoge kwaliteit te kunnen leveren binnen het screening netwerk van het NIH," zegt Onno van de Stolpe, CEO van Galapagos.

Galapagos ontvangt hiervoor meer dan €7 miljoen in betalingen over een periode van twee jaar. BioFocus beheert vanuit haar Compound Focus, Inc. vestiging in South San Francisco molecuul-collecties voor een aantal klanten in de VS, zowel uit de industrie als overheid. BioFocus biedt al vanaf 2004 onderdak aan de NIH Molecular Libraries Small Molecule Repository collectie, en zorgt voor aankoop, opslag, beheer en distributie van moleculen voor biologische screening binnen het academische netwerk van de NIH in de VS. "Wij zijn blij dat de NIH van de mogelijkheid gebruik heeft gemaakt om het langlopende contract met BioFocus te verlengen met nog eens twee jaar. BioFocus heeft bewezen een constante, hoge kwaliteit te kunnen leveren binnen het screening netwerk van het NIH," zegt Onno van de Stolpe, CEO van Galapagos.