Volgende maand staan opnieuw verkiezingen op het programma en die leidden in het verleden altijd tot nieuwe onlusten tussen de rebellen en het regeringsgezinde deel van de bevolking.

Aan de aanbodzijde kwam de Russische productie van ruwe olie vorige maand uit op 10,23 miljoen vaten per dag, 150.000 vaten per dag meer dan een jaar eerder.

De grootste toename van de productie vond plaats bij de velden van Rosneft en Surgutneft.

Aan de vraagzijde steeg de vraag naar ruwe olie in India vorig jaar met 0,17 miljoen vaten per dag. In januari was er een toename met 8,8 procent op jaarbasis.

De groei van de vraag wordt volgens Royal of Scotland voor dit jaar op 0,14 miljoen vaten per dag geschat.

Volgende maand staan opnieuw verkiezingen op het programma en die leidden in het verleden altijd tot nieuwe onlusten tussen de rebellen en het regeringsgezinde deel van de bevolking. Aan de aanbodzijde kwam de Russische productie van ruwe olie vorige maand uit op 10,23 miljoen vaten per dag, 150.000 vaten per dag meer dan een jaar eerder. De grootste toename van de productie vond plaats bij de velden van Rosneft en Surgutneft. Aan de vraagzijde steeg de vraag naar ruwe olie in India vorig jaar met 0,17 miljoen vaten per dag. In januari was er een toename met 8,8 procent op jaarbasis. De groei van de vraag wordt volgens Royal of Scotland voor dit jaar op 0,14 miljoen vaten per dag geschat.