De Europese schuldencrisis is volgens Farage meer en meer het economische aan het overstijgen en dreigt ook een politieke crisis te worden.

Gewelddadige protesten zijn schering en inslag geworden en in een aantal landen stijgt de populariteit van de neo-nazistische partijen spectaculair.

Weimar republiek

De jeugdwerkloosheid in Griekenland loopt op tot in de buurt van 60%. Farage voelt daarbij herinneringen opkomen aan de republiek Weimar uit het Duitsland van de jaren 20.

De Weimarrepubliek ging kopje onder en in de jaren 30 greep vervolgens Hitler de macht. Farage ziet de toekomst dan ook met de nodige bezorgdheid tegemoet.

De Europese schuldencrisis is volgens Farage meer en meer het economische aan het overstijgen en dreigt ook een politieke crisis te worden. Gewelddadige protesten zijn schering en inslag geworden en in een aantal landen stijgt de populariteit van de neo-nazistische partijen spectaculair. Weimar republiek De jeugdwerkloosheid in Griekenland loopt op tot in de buurt van 60%. Farage voelt daarbij herinneringen opkomen aan de republiek Weimar uit het Duitsland van de jaren 20. De Weimarrepubliek ging kopje onder en in de jaren 30 greep vervolgens Hitler de macht. Farage ziet de toekomst dan ook met de nodige bezorgdheid tegemoet.