Bill Gurley, general partner bij venture capital groep Benchmark, vreest dat er wel eens een nieuwe zeepbel in de maak kan zijn. Er wordt opnieuw massaal geïnvesteerd in bedrijven die zich nog in een vroege fase van hun ontwikkelingsstadium bevinden.

Bedoeling is om deze bedrijven zo snel mogelijk naar de beurs te brengen, maar een aantal van die IPO's zijn al geheel of gedeeltelijk geflopt. Volgens Gurley bevindt de sector zich nog niet in het zeepbellenstadium, maar wordt het wel opletten geblazen.

Bill Gurley, general partner bij venture capital groep Benchmark, vreest dat er wel eens een nieuwe zeepbel in de maak kan zijn. Er wordt opnieuw massaal geïnvesteerd in bedrijven die zich nog in een vroege fase van hun ontwikkelingsstadium bevinden. Bedoeling is om deze bedrijven zo snel mogelijk naar de beurs te brengen, maar een aantal van die IPO's zijn al geheel of gedeeltelijk geflopt. Volgens Gurley bevindt de sector zich nog niet in het zeepbellenstadium, maar wordt het wel opletten geblazen.