In deze functie is Jean-Paul verantwoordelijk voor het business management en productontwikkeling binnen Zelf beleggen. De in Nederland ontwikkelde producten zullen tevens beschikbaar zijn voor de buitenlandse vestigingen van BinckBank.

Jean-Paul van Oudheusden heeft een indrukwekkend track record in de financiële industrie. Hij is voorheen in dienst geweest bij ABN AMRO Bank en The Royal Bank of Scotland (RBS).

Hij was daar verantwoordelijk voor zowel de ontwikkeling als de verkoop van producten en vermogensbeheerdiensten aan particuliere beleggers.

Vanaf 2004 was hij onder meer de drijvende kracht achter de ontwikkeling van het Turbo-product in de Nederlandse markt.

In deze functie is Jean-Paul verantwoordelijk voor het business management en productontwikkeling binnen Zelf beleggen. De in Nederland ontwikkelde producten zullen tevens beschikbaar zijn voor de buitenlandse vestigingen van BinckBank. Jean-Paul van Oudheusden heeft een indrukwekkend track record in de financiële industrie. Hij is voorheen in dienst geweest bij ABN AMRO Bank en The Royal Bank of Scotland (RBS). Hij was daar verantwoordelijk voor zowel de ontwikkeling als de verkoop van producten en vermogensbeheerdiensten aan particuliere beleggers. Vanaf 2004 was hij onder meer de drijvende kracht achter de ontwikkeling van het Turbo-product in de Nederlandse markt.