Deze maatregelen zijn verantwoordelijk voor de huidige hausse op de aandelenmarkten, maar het positief sentiment zal niet blijven duren.

Stan Druckenmiller, chairman en chief investment officer bij Duquesne Family Office LLC, is van mening dat de FED op het verkeerde paard wedt met de huidige monetaire politiek.

De centrale bank probeert de Amerikanen een gevoel van welvaart te geven dankzij de gestegen beurskoersen, maar die strategie zal op lange termijn niet werken.

De kansen dat we een nieuwe bull market krijgen zoals in 1982 zijn relatief klein omdat de overheid de kern van het probleem niet durft aan te pakken. De kern van het probleem zijn de hoog opgelopen schulden en de begrotingsdeficieten die zich blijven opstapelen.

Deze maatregelen zijn verantwoordelijk voor de huidige hausse op de aandelenmarkten, maar het positief sentiment zal niet blijven duren. Stan Druckenmiller, chairman en chief investment officer bij Duquesne Family Office LLC, is van mening dat de FED op het verkeerde paard wedt met de huidige monetaire politiek. De centrale bank probeert de Amerikanen een gevoel van welvaart te geven dankzij de gestegen beurskoersen, maar die strategie zal op lange termijn niet werken. De kansen dat we een nieuwe bull market krijgen zoals in 1982 zijn relatief klein omdat de overheid de kern van het probleem niet durft aan te pakken. De kern van het probleem zijn de hoog opgelopen schulden en de begrotingsdeficieten die zich blijven opstapelen.