Voor actieve beleggers is het dan ook een mooi moment om weer in actie te komen. Wat zou normaal gesproken de volgende koersstap zijn bij dit aandeel?

Begin 2012 ging een mooie rally van start, de sleepkabel werdgebroken en er volgde een koersstijging naar afgerond 29,00.

Aansluitend volgde er een significante correctie.

Meerdere pogingen van de stier om op te veren werden telkens teniet gedaan. De beren drukten de koers steevast richting de sleepkabel.

Echter, na een korte dip onder de sleepkabel, veerde de koers dan eindelijk overtuigend op, precies vanaf de laatste FIBO retracementgrens op afgerond 24,30.

Stieren nemen het heft in handen

Vorige week steeg de koers boven de dalende trendlijn over de recente toppen, waardoor de kwakkelfase van afgelopen tijd werd afgebroken.

Tevens steeg de RSI boven de 50-lijn. Kortom, de stieren nemen duidelijk het heft in handen en hervatten de uptrend. Zij staan in de startblokken om de moeizame uptrend een nieuwe impuls te geven.

De verwachte stijging mag Royal Bank of Scotland worden betiteld als nieuwe actiebeweging binnen de uptrend, met zicht op krap 28,00 als haalbaar koersdoel. Pas onder 24,30 is het over en uit voor de stier.

Voor actieve beleggers is het dan ook een mooi moment om weer in actie te komen. Wat zou normaal gesproken de volgende koersstap zijn bij dit aandeel? Begin 2012 ging een mooie rally van start, de sleepkabel werdgebroken en er volgde een koersstijging naar afgerond 29,00. Aansluitend volgde er een significante correctie. Meerdere pogingen van de stier om op te veren werden telkens teniet gedaan. De beren drukten de koers steevast richting de sleepkabel. Echter, na een korte dip onder de sleepkabel, veerde de koers dan eindelijk overtuigend op, precies vanaf de laatste FIBO retracementgrens op afgerond 24,30.Stieren nemen het heft in handen Vorige week steeg de koers boven de dalende trendlijn over de recente toppen, waardoor de kwakkelfase van afgelopen tijd werd afgebroken. Tevens steeg de RSI boven de 50-lijn. Kortom, de stieren nemen duidelijk het heft in handen en hervatten de uptrend. Zij staan in de startblokken om de moeizame uptrend een nieuwe impuls te geven. De verwachte stijging mag Royal Bank of Scotland worden betiteld als nieuwe actiebeweging binnen de uptrend, met zicht op krap 28,00 als haalbaar koersdoel. Pas onder 24,30 is het over en uit voor de stier.