De totale waarde van deze orders bedraagt 58 miljoen euro.
Recent heeft Imtech (Fritz & Macziol) in Duitsland opdrachten ontvangen voor ICT-totaaloplossingen (software, hardware én IT services) op het gebied van virtualisatie en IT-consolidatie, CRM (Customer Relationship Management) en business intelligence.

Deze orders werden verworven in de productie- en handelssector (ondermeer van Melita koffie en STABILO International), de farmaceutische sector (onder andere van PHOENIX Pharmhandel en Pfizer), op de markt van de publieke railsector (bijvoorbeeld Deutsche Bahn) en in andere industriële sectoren, ondermeer van Continental.

De totale waarde van deze orders bedraagt 58 miljoen euro. Recent heeft Imtech (Fritz & Macziol) in Duitsland opdrachten ontvangen voor ICT-totaaloplossingen (software, hardware én IT services) op het gebied van virtualisatie en IT-consolidatie, CRM (Customer Relationship Management) en business intelligence. Deze orders werden verworven in de productie- en handelssector (ondermeer van Melita koffie en STABILO International), de farmaceutische sector (onder andere van PHOENIX Pharmhandel en Pfizer), op de markt van de publieke railsector (bijvoorbeeld Deutsche Bahn) en in andere industriële sectoren, ondermeer van Continental.