Agfa HealthCare kondigde aan dat de afdeling pediatrische radiologie van UZ Leuven het mobiele DX-D 100 systeem voor directe radiografie (DR) met DX-D 35C digitale, draadloze detector geselecteerd heeft voor de unit neonatale intensieve zorgen.

De keuze viel op deze oplossing omdat deze voldeed aan de extreem hoge en strikte eisen van de afdeling: "De kleinste kinderen hebben behoefte aan de meest gesofisticeerde beeldvormingstechnieken," stelt professor Marleen Smet, MD, PhD, van de radiologieafdeling van UZ Leuven.

Agfa HealthCare kondigde aan dat de afdeling pediatrische radiologie van UZ Leuven het mobiele DX-D 100 systeem voor directe radiografie (DR) met DX-D 35C digitale, draadloze detector geselecteerd heeft voor de unit neonatale intensieve zorgen. De keuze viel op deze oplossing omdat deze voldeed aan de extreem hoge en strikte eisen van de afdeling: "De kleinste kinderen hebben behoefte aan de meest gesofisticeerde beeldvormingstechnieken," stelt professor Marleen Smet, MD, PhD, van de radiologieafdeling van UZ Leuven.