Een onderwerp van de onderhandelingen zou het meer aanvaardbaar maken van de deal voor de Fortis-aandeelhouders zijn.

Zo zou er sprake van zijn om de portefeuille gestructureerde producten in een aparte entiteit onder staatsgarantie onder te brengen.


Daardoor zou er meer financiële ruimte komen, waardoor Fortis Holding niet langer verplicht zou zijn om Fortis Insurance Belgium te verkopen.

Fortis Holding zou zo Interparking en een ander deel van de vastgoedactiviteiten kunnen behouden. Volgens KBC Securities is het niet duidelijk of het geruchten betreft die een grond van waarheid bevatten.

Een onderwerp van de onderhandelingen zou het meer aanvaardbaar maken van de deal voor de Fortis-aandeelhouders zijn. Zo zou er sprake van zijn om de portefeuille gestructureerde producten in een aparte entiteit onder staatsgarantie onder te brengen. Daardoor zou er meer financiële ruimte komen, waardoor Fortis Holding niet langer verplicht zou zijn om Fortis Insurance Belgium te verkopen. Fortis Holding zou zo Interparking en een ander deel van de vastgoedactiviteiten kunnen behouden. Volgens KBC Securities is het niet duidelijk of het geruchten betreft die een grond van waarheid bevatten.