Die nieuwe dollars worden bij wijze van spreken gewoon uit de lucht geplukt, ze zijn bij wijze van spreken door niets gedekt. China heeft al de oprichting van een oliemarkt aangekondigd waar de transacties in reminbis en niet in dollars kunnen afgehandeld worden.

Een nieuwe nagel wordt nu in de doodskist van de dollar geslagen door een Memorandum of Understanding getekend door afgevaardigden van de Singapore Exchange en de Hong Kong Exchange. Beide beurzen willen samen meer financiële producten in reminbis op de markt brengen.

Die nieuwe dollars worden bij wijze van spreken gewoon uit de lucht geplukt, ze zijn bij wijze van spreken door niets gedekt. China heeft al de oprichting van een oliemarkt aangekondigd waar de transacties in reminbis en niet in dollars kunnen afgehandeld worden. Een nieuwe nagel wordt nu in de doodskist van de dollar geslagen door een Memorandum of Understanding getekend door afgevaardigden van de Singapore Exchange en de Hong Kong Exchange. Beide beurzen willen samen meer financiële producten in reminbis op de markt brengen.