Tegen de volgende algemene vergadering op 29 april 2010 loopt het mandaat van prins Lorenz van België ten einde. Na drie succesvolle periodes als lid van de raad van bestuur heeft prins Lorenz de wens geuit om niet opnieuw benoemd te worden, zoals afgesproken toen hij zijn mandaat opnam.

Bert De Graeve is Chief Executive Officer van de Bekaert Group. Hij is ook lid van de International Business Leaders' Advisory Council (IBLAC) voor de burgemeester van Sjanghai, voorzitter van de Vlaams-Chinese kamer van koophandel, lid van de raad van bestuur van de Koningin Elisabethwedstrijd en senior lid van de Conference Board New York.

Alexandre Van Damme is lid van de raad van bestuur van Anheuser-Busch InBev en bestuurslid van InBev-Baillet Latour (non-profitorganisatie). Hij maakt ook deel uit van de Insead International Council en de Solvay Business School Consultative Council.

Deze twee kandidaten werden gekozen omdat ze de expertise van de raad van bestuur verruimen. Na de goedkeuring van de voorstellen op de agenda tijdens de volgende algemene vergadering zal de nieuwe raad van bestuur acht onafhankelijke leden tellen: Armand De Decker, Bert De Graeve, Peter Fellner, Jean-Pierre Kinet, Thomas Leysen, Tom McKillop, Gerhard Mayr en Norman Ornstein. De andere bestuursleden van UCB zijn: Karel Boone (voorzitter), Evelyn du Monceau (ondervoorzitter), Roch Doliveux (uitvoerend bestuurslid), Arnoud de Pret, Bridget van Rijckevorsel, Alexandre Van Damme en Gaëtan van de Werve.

Tegen de volgende algemene vergadering op 29 april 2010 loopt het mandaat van prins Lorenz van België ten einde. Na drie succesvolle periodes als lid van de raad van bestuur heeft prins Lorenz de wens geuit om niet opnieuw benoemd te worden, zoals afgesproken toen hij zijn mandaat opnam. Bert De Graeve is Chief Executive Officer van de Bekaert Group. Hij is ook lid van de International Business Leaders' Advisory Council (IBLAC) voor de burgemeester van Sjanghai, voorzitter van de Vlaams-Chinese kamer van koophandel, lid van de raad van bestuur van de Koningin Elisabethwedstrijd en senior lid van de Conference Board New York. Alexandre Van Damme is lid van de raad van bestuur van Anheuser-Busch InBev en bestuurslid van InBev-Baillet Latour (non-profitorganisatie). Hij maakt ook deel uit van de Insead International Council en de Solvay Business School Consultative Council. Deze twee kandidaten werden gekozen omdat ze de expertise van de raad van bestuur verruimen. Na de goedkeuring van de voorstellen op de agenda tijdens de volgende algemene vergadering zal de nieuwe raad van bestuur acht onafhankelijke leden tellen: Armand De Decker, Bert De Graeve, Peter Fellner, Jean-Pierre Kinet, Thomas Leysen, Tom McKillop, Gerhard Mayr en Norman Ornstein. De andere bestuursleden van UCB zijn: Karel Boone (voorzitter), Evelyn du Monceau (ondervoorzitter), Roch Doliveux (uitvoerend bestuurslid), Arnoud de Pret, Bridget van Rijckevorsel, Alexandre Van Damme en Gaëtan van de Werve.