Die verschillen blijken onder andere op het vlak van gastarbeiders, op het vlak van belastingen enzovoort. Giovanni Orsina, onder directeur van de befaamde LUISS universiteit in Rome, denkt dat de nieuwe Italiaanse regering het wel eens langer zou kunnen volhouden dan algemeen wordt verwacht.

Orsina denkt daarbij een periode van 18 tot 24 maanden. Volgens de professor is er een eenvoudige reden voor deze veronderstelling: er zijn namelijk geen alternatieven voorhanden. De meeste parlementsleden staan niet te trappelen om opnieuw naar de kiezers te stappen.

Die verschillen blijken onder andere op het vlak van gastarbeiders, op het vlak van belastingen enzovoort. Giovanni Orsina, onder directeur van de befaamde LUISS universiteit in Rome, denkt dat de nieuwe Italiaanse regering het wel eens langer zou kunnen volhouden dan algemeen wordt verwacht. Orsina denkt daarbij een periode van 18 tot 24 maanden. Volgens de professor is er een eenvoudige reden voor deze veronderstelling: er zijn namelijk geen alternatieven voorhanden. De meeste parlementsleden staan niet te trappelen om opnieuw naar de kiezers te stappen.