Deze MID wordt door TIM (Telecom Italia Mobile), de grootste mobiele operator van Italië, onder de naam Alice Mobile MID IDOL op de markt gebracht.

De Alice Mobile MID IDOL - een MID met HSPA connectiviteit, 4,8 inch touchscreen, uitschuifbaar toetsenbord, Intel Atom processor, 4,5 GB geïntegreerd geheugen en 320 gram weegt - biedt om het even waar en om het even wanneer internettoegang en populaire webdiensten, zoals e-mail, instant messaging en sociale netwerken.

De lancering van de Alice Mobile MID IDOL in Italië kadert perfect in de gestage vooruitgang van het initiatief dat Option heeft opgezet om een toonaangevende leverancier te worden van 3G draadloze breedbandconnectiviteit voor MID's.

Het bedrijf maakte eerder dit jaar al bekend dat SFR een MID in Frankrijk had gelanceerd, het SFR M! PC Pocket 3G+. Onafhankelijke experts voorspellen dat tegen 2012/13 jaarlijks 90 tot 136 miljoen MID's over de toonbank zullen gaan.

Deze MID wordt door TIM (Telecom Italia Mobile), de grootste mobiele operator van Italië, onder de naam Alice Mobile MID IDOL op de markt gebracht.De Alice Mobile MID IDOL - een MID met HSPA connectiviteit, 4,8 inch touchscreen, uitschuifbaar toetsenbord, Intel Atom processor, 4,5 GB geïntegreerd geheugen en 320 gram weegt - biedt om het even waar en om het even wanneer internettoegang en populaire webdiensten, zoals e-mail, instant messaging en sociale netwerken.De lancering van de Alice Mobile MID IDOL in Italië kadert perfect in de gestage vooruitgang van het initiatief dat Option heeft opgezet om een toonaangevende leverancier te worden van 3G draadloze breedbandconnectiviteit voor MID's. Het bedrijf maakte eerder dit jaar al bekend dat SFR een MID in Frankrijk had gelanceerd, het SFR M! PC Pocket 3G+. Onafhankelijke experts voorspellen dat tegen 2012/13 jaarlijks 90 tot 136 miljoen MID's over de toonbank zullen gaan.