Barco is inderdaad uitgegroeid tot een wereldspeler op de professionele markten die betrekking hebben op display en visualisatie.

Het bedrijf is zeer actief in een aantal aantrekkelijke groeimarkten, waar hoge marges te realiseren zijn en waar de instapdrempel hoog ligt.

Koersdoel omhoog naar 60 euro

Barco bevindt zich momenteel op het winnend pad met een aantal interessante groeimotoren die zich in verschillende stadia van rijpheid bevinden. Uiteraard was digitale cinema de voornaamste groeimotor in de afgelopen jaren en dat zal nog wel een tijdje zo blijven.

Digitale cinema zal een belangrijke bijdrage blijven leveren aan de omzet, maar nieuwe initiatieven moeten vanaf 2013 bijdragen aan de groei van Barco. Bank Degroof heeft voor het aandeel een advies opbouwen, met daaraan gekoppeld een verhoogd koersdoel van 60 euro.

Barco is inderdaad uitgegroeid tot een wereldspeler op de professionele markten die betrekking hebben op display en visualisatie. Het bedrijf is zeer actief in een aantal aantrekkelijke groeimarkten, waar hoge marges te realiseren zijn en waar de instapdrempel hoog ligt. Koersdoel omhoog naar 60 euro Barco bevindt zich momenteel op het winnend pad met een aantal interessante groeimotoren die zich in verschillende stadia van rijpheid bevinden. Uiteraard was digitale cinema de voornaamste groeimotor in de afgelopen jaren en dat zal nog wel een tijdje zo blijven. Digitale cinema zal een belangrijke bijdrage blijven leveren aan de omzet, maar nieuwe initiatieven moeten vanaf 2013 bijdragen aan de groei van Barco. Bank Degroof heeft voor het aandeel een advies opbouwen, met daaraan gekoppeld een verhoogd koersdoel van 60 euro.