Yvon Fischer volgde hogere studies informatica in beheer. Daarna vonden zijn talenten hun weg in diverse kaderfuncties in domeinen als commerciële ontwikkeling, beheer en algemene directie.

Later besloot hij om zijn rijke ervaringen meer te laten renderen en zijn parcours te vervolledigen met specifieke opleidingen in beheersing van continue en doeltreffende ontwikkeling van ondernemingen in groeifase (Solvay Business School Entrepreneur) en in HR-strategie bij de transformatie van organisaties (London Business School).

Hij heeft ook een specifieke opleiding gevolgd in Innovation Management aan de UCL - LSM (Leuven school of Management).

Yvon Fischer volgde hogere studies informatica in beheer. Daarna vonden zijn talenten hun weg in diverse kaderfuncties in domeinen als commerciële ontwikkeling, beheer en algemene directie. Later besloot hij om zijn rijke ervaringen meer te laten renderen en zijn parcours te vervolledigen met specifieke opleidingen in beheersing van continue en doeltreffende ontwikkeling van ondernemingen in groeifase (Solvay Business School Entrepreneur) en in HR-strategie bij de transformatie van organisaties (London Business School). Hij heeft ook een specifieke opleiding gevolgd in Innovation Management aan de UCL - LSM (Leuven school of Management).