Cimzia werd goedgekeurd om onderhuids te worden toegediend met een voorgevulde spuit die ontwikkeld werd in samenwerking met OXO Good Grips, een merk dat gericht is op het ontwikkelen van innovatieve consumentenproducten die het dagelijkse leven gemakkelijker maken.

Het samenwerkingsverband tussen UCB en OXO Good Grips leidde tot een nieuw ontwerp voor de traditionele spuit met als doel de zelftoediening voor mensen met RA te vergemakkelijken.

De spuit werd ontworpen voor gebruik door patiënten die de spuit op verschillende manieren en met verschillende kracht kunnen vastnemen, en leidt tot een duidelijke verbetering van de ervaring van de patiënten.

Cimzia werd goedgekeurd om onderhuids te worden toegediend met een voorgevulde spuit die ontwikkeld werd in samenwerking met OXO Good Grips, een merk dat gericht is op het ontwikkelen van innovatieve consumentenproducten die het dagelijkse leven gemakkelijker maken. Het samenwerkingsverband tussen UCB en OXO Good Grips leidde tot een nieuw ontwerp voor de traditionele spuit met als doel de zelftoediening voor mensen met RA te vergemakkelijken. De spuit werd ontworpen voor gebruik door patiënten die de spuit op verschillende manieren en met verschillende kracht kunnen vastnemen, en leidt tot een duidelijke verbetering van de ervaring van de patiënten.