Nouriel Roubini, NYU professor en topman van Roubini Global Economics, vreest dat er geen happy end zal komen aan het einde van het verhaal. Een nieuwe financiële crisis kan binnen twee of drie jaar losbarsten en die zal in omvang groter zijn de voorgaande.

Momenteel wordt de leverage opgebouwd die vroeg of laat moet leiden tot een volgende zeepbel en eventueel tot een crash van het financieel systeem zoals we dat tot dusver hebben gekend.

De FED zit zo klem als maar mogelijk is, ze kan niet anders dan de gevoerde politiek te blijven doorzetten, uiteindelijk met fatale gevolgen.

Nouriel Roubini, NYU professor en topman van Roubini Global Economics, vreest dat er geen happy end zal komen aan het einde van het verhaal. Een nieuwe financiële crisis kan binnen twee of drie jaar losbarsten en die zal in omvang groter zijn de voorgaande. Momenteel wordt de leverage opgebouwd die vroeg of laat moet leiden tot een volgende zeepbel en eventueel tot een crash van het financieel systeem zoals we dat tot dusver hebben gekend. De FED zit zo klem als maar mogelijk is, ze kan niet anders dan de gevoerde politiek te blijven doorzetten, uiteindelijk met fatale gevolgen.