Stéfan Descheemaeker treedt aan bij Delhaize Groep met een indrukwekkende expertise in algemene, financiële en strategische managementfuncties bij Anheuser-Busch InBev, één van 's werelds top vijf producenten van consumptiegoederen en de holdingmaatschappijen Cobepa en Definance.

Stéfan Descheemaeker, 48, bracht de laatste 12 jaar van zijn carrière door bij Anheuser-Busch InBev. In 1996 begon hij bij de Belgische brouwerij waar hij tot Executive Vice President External Growth werd benoemd en verantwoordelijk was voor fusies en overnames, hetgeen leidde tot de fusie tussen Interbrew en AmBev

in 2004. Op dat ogenblik stapte hij over naar het operationeel management, met succes leiding gevend aan respectievelijk de operaties van de brouwerij in de V.S. en Mexico, Centraal- en Oost-Europa en tenslotte ook West-Europa.

In 2008 beëindigde Stéfan Descheemaeker zijn operationele verantwoordelijkheden bij Anheuser-Busch InBev als lid van het uitvoerend managementcomité en vervoegde hij de Raad van Bestuur van de onderneming als niet-uitvoerend bestuurder.

Stéfan Descheemaeker treedt aan bij Delhaize Groep met een indrukwekkende expertise in algemene, financiële en strategische managementfuncties bij Anheuser-Busch InBev, één van 's werelds top vijf producenten van consumptiegoederen en de holdingmaatschappijen Cobepa en Definance.Stéfan Descheemaeker, 48, bracht de laatste 12 jaar van zijn carrière door bij Anheuser-Busch InBev. In 1996 begon hij bij de Belgische brouwerij waar hij tot Executive Vice President External Growth werd benoemd en verantwoordelijk was voor fusies en overnames, hetgeen leidde tot de fusie tussen Interbrew en AmBev in 2004. Op dat ogenblik stapte hij over naar het operationeel management, met succes leiding gevend aan respectievelijk de operaties van de brouwerij in de V.S. en Mexico, Centraal- en Oost-Europa en tenslotte ook West-Europa. In 2008 beëindigde Stéfan Descheemaeker zijn operationele verantwoordelijkheden bij Anheuser-Busch InBev als lid van het uitvoerend managementcomité en vervoegde hij de Raad van Bestuur van de onderneming als niet-uitvoerend bestuurder.