Nu zijn er nieuwe exchange-traded fondsen voor basismetalen op komst, die onder andere BlackRock gecommercialiseerd gaan worden. De vraag is echter of die even populair gaan worden als de exchange-traded fondsen die in goud en zilver beleggen.

Deborah Fuhr, head ETF research bij BlackRock Inc, is van mening dat het koperfonds dat BlackRock gaat lanceren niet zo populair gaat worden als de al bestaande fondsen die in goud en zilver beleggen. De beleggers hebben nu eenmaal meer affiniteit met goud en met zilver dan met basismetalen.

Nu zijn er nieuwe exchange-traded fondsen voor basismetalen op komst, die onder andere BlackRock gecommercialiseerd gaan worden. De vraag is echter of die even populair gaan worden als de exchange-traded fondsen die in goud en zilver beleggen. Deborah Fuhr, head ETF research bij BlackRock Inc, is van mening dat het koperfonds dat BlackRock gaat lanceren niet zo populair gaat worden als de al bestaande fondsen die in goud en zilver beleggen. De beleggers hebben nu eenmaal meer affiniteit met goud en met zilver dan met basismetalen.