Het ziet er in ieder geval uit dat de nieuwe regering de consumptie zal proberen te aanzwengelen en dat is een evolutie die volgens Vincent Juvyns van JP Morgan Asset Management alleen maar kan worden toegejuicht. Duitsland heeft in het verleden vooral de broeksriem aangesnoerd.

Het aanzwengelen van de consumptie kan uiteindelijk de economische groei in een hogere versnelling brengen, niet alleen in Duitsland zelf maar ook in de rest van Europa. Volgens Juvyns kan dit nieuw element uiteindelijk ook de Europese beurzen een extra duwtje in de rug geven.

Het ziet er in ieder geval uit dat de nieuwe regering de consumptie zal proberen te aanzwengelen en dat is een evolutie die volgens Vincent Juvyns van JP Morgan Asset Management alleen maar kan worden toegejuicht. Duitsland heeft in het verleden vooral de broeksriem aangesnoerd. Het aanzwengelen van de consumptie kan uiteindelijk de economische groei in een hogere versnelling brengen, niet alleen in Duitsland zelf maar ook in de rest van Europa. Volgens Juvyns kan dit nieuw element uiteindelijk ook de Europese beurzen een extra duwtje in de rug geven.