Maar die rust kan op een bepaald moment verstoord worden, meer bepaald wanneer een nieuwe crisis uitbreekt. Zo'n nieuwe crisis kan ditmaal wel gepaard gaan met straatgeweld, zeker wanneer de regeringen een strenge financiële repressie zouden aankondigen.

Economen volgen met toenemende bezorgdheid de evolutie op de financiële markten waar van alles gebeurt dat in de richting van een nieuwe op komst zijnde crisis wijst. Wanneer die crisis er komt, zou ze ditmaal wel eens gewelddadig kunnen verlopen. De kans is namelijk niet onbestaande dat de bevolking in opstand zal komen wanneer haar spaargeld wordt aangeslagen.

Maar die rust kan op een bepaald moment verstoord worden, meer bepaald wanneer een nieuwe crisis uitbreekt. Zo'n nieuwe crisis kan ditmaal wel gepaard gaan met straatgeweld, zeker wanneer de regeringen een strenge financiële repressie zouden aankondigen. Economen volgen met toenemende bezorgdheid de evolutie op de financiële markten waar van alles gebeurt dat in de richting van een nieuwe op komst zijnde crisis wijst. Wanneer die crisis er komt, zou ze ditmaal wel eens gewelddadig kunnen verlopen. De kans is namelijk niet onbestaande dat de bevolking in opstand zal komen wanneer haar spaargeld wordt aangeslagen.