Vanmorgen werd er in de elektronische handel van de New York Mercantile Exchange in Singapore gehandeld aan 88,54 dollar, of 8 dollarcent minder dan het slotniveau van gisteren.

Gisteren werd een vat ruwe olie 34 dollarcent duurder, dit nadat het Energy Department bekendmaakte dat de voorraden aan ruwe olie vorige week met 9,85 miljoen vaten zijn gedaald.

Ben Westmore, Minerals and Energy Economist bij National Australia Bank Ltd. in Melbourne, is van mening dat de oliemarkt in de Verenigde Staten geleidelijk aan krapper wordt.

Vanmorgen werd er in de elektronische handel van de New York Mercantile Exchange in Singapore gehandeld aan 88,54 dollar, of 8 dollarcent minder dan het slotniveau van gisteren. Gisteren werd een vat ruwe olie 34 dollarcent duurder, dit nadat het Energy Department bekendmaakte dat de voorraden aan ruwe olie vorige week met 9,85 miljoen vaten zijn gedaald. Ben Westmore, Minerals and Energy Economist bij National Australia Bank Ltd. in Melbourne, is van mening dat de oliemarkt in de Verenigde Staten geleidelijk aan krapper wordt.