Tot het moment van infunctietreding bij Kinepolis is de heer Rogiers Director bij KPMG CFO Advisory, waar hij de afdeling Corporate Performance Management (CPM) en Controlling leidt. In die hoedanigheid adviseert hij diverse beursgenoteerde, multinationale bedrijven bij hun verbeteringstrajecten binnen de controlling- financieel management- en CPM-omgeving.

Voorheen was hij onder meer Europees financieel directeur bij het Amerikaanse, beursgenoteerde Graphic Packaging International en de Canadese Software groep, Numetrix Group.

Henk Rogiers is Handelsingenieur en heeft een Master in Controllership. Hij is 38 jaar, gehuwd en vader van 3 kinderen.. Henk Rogiers is tevens bestuurder bij BIMAC (The Belgian Institute of Management Accountants & Controllers).

Tot het moment van infunctietreding bij Kinepolis is de heer Rogiers Director bij KPMG CFO Advisory, waar hij de afdeling Corporate Performance Management (CPM) en Controlling leidt. In die hoedanigheid adviseert hij diverse beursgenoteerde, multinationale bedrijven bij hun verbeteringstrajecten binnen de controlling- financieel management- en CPM-omgeving. Voorheen was hij onder meer Europees financieel directeur bij het Amerikaanse, beursgenoteerde Graphic Packaging International en de Canadese Software groep, Numetrix Group.Henk Rogiers is Handelsingenieur en heeft een Master in Controllership. Hij is 38 jaar, gehuwd en vader van 3 kinderen.. Henk Rogiers is tevens bestuurder bij BIMAC (The Belgian Institute of Management Accountants & Controllers).