De Raad van Bestuur heeft besloten één van haar leden, Dirk Goeminne, als CEO op interim basis aan te stellen.

Dirk Goeminne is sinds mei 2011 lid van de raad van bestuur en sinds 2012 ook van het auditcomité. Hij is 57 jaar, getrouwd en vader van drie.

Hij studeerde Toegepaste Economische Wetenschappen en Handelsingenieur in Antwerpen en startte zijn carrière als auditor bij Price Waterhouse.

Hij bekleedde vanaf 1979 de positie van algemeen directeur in tal van bedrijven en sectoren. Tussen 1997 en 2003 was hij achtereenvolgens CEO en Voorzitter van de Nederlandse retailketen Hema.

De Raad van Bestuur heeft besloten één van haar leden, Dirk Goeminne, als CEO op interim basis aan te stellen. Dirk Goeminne is sinds mei 2011 lid van de raad van bestuur en sinds 2012 ook van het auditcomité. Hij is 57 jaar, getrouwd en vader van drie. Hij studeerde Toegepaste Economische Wetenschappen en Handelsingenieur in Antwerpen en startte zijn carrière als auditor bij Price Waterhouse. Hij bekleedde vanaf 1979 de positie van algemeen directeur in tal van bedrijven en sectoren. Tussen 1997 en 2003 was hij achtereenvolgens CEO en Voorzitter van de Nederlandse retailketen Hema.