De technische analisten van JPMorgan Chase & Co zien duidelijke signalen dat de Shanghai Composite Index opnieuw een fors hogere beweging kan maken. Op 2 juli bereikte de index de onderkant van een trading kanaal.

De bovenkant van dat kanaal ligt op de piek die in augustus 2009 werd neergezet. Michael Krauss en David Cohen zien de Shanghai Composite Index nu vanaf de onderkant van het trendkanaal weer naar boven stijgen.

Een eerste positief signaal is dat de index drie dagen op rij boven het niveau van 2500 heeft afgesloten. Een slot boven 2650 in de komende drie weken zou een zeer positief signaal betekenen.

De technische analisten van JPMorgan Chase & Co zien duidelijke signalen dat de Shanghai Composite Index opnieuw een fors hogere beweging kan maken. Op 2 juli bereikte de index de onderkant van een trading kanaal. De bovenkant van dat kanaal ligt op de piek die in augustus 2009 werd neergezet. Michael Krauss en David Cohen zien de Shanghai Composite Index nu vanaf de onderkant van het trendkanaal weer naar boven stijgen. Een eerste positief signaal is dat de index drie dagen op rij boven het niveau van 2500 heeft afgesloten. Een slot boven 2650 in de komende drie weken zou een zeer positief signaal betekenen.