De prestaties ten opzichte van het budget vielen opnieuw tegen in het derde kwartaal en baren de bedrijven zorgen. Meer dan 50% van de respondenten meldt dat hun bedrijf achterblijft bij het budget en slechts enkelen hopen om de achterstand in het laatste kwartaal te kunnen inhalen. Slechts 22% presteert beter dan was voorzien.

Maar voor het eerst sinds de lancering van de survey in 2009 is het economisch herstel niet langer alleen de belangrijkste bron van zorg voor de Belgische CFO's.

De vraag of hun bedrijf zal kunnen concurreren op wereldniveau is even belangrijk geworden. De vraag van de bedrijven naar een verdere hervorming van de arbeidsmarkt en het fiscale beleid zal bijgevolg niet afnemen, ondanks het 'relanceplan' dat de Federale Overheid begin oktober aankondigde.

De prestaties ten opzichte van het budget vielen opnieuw tegen in het derde kwartaal en baren de bedrijven zorgen. Meer dan 50% van de respondenten meldt dat hun bedrijf achterblijft bij het budget en slechts enkelen hopen om de achterstand in het laatste kwartaal te kunnen inhalen. Slechts 22% presteert beter dan was voorzien. Maar voor het eerst sinds de lancering van de survey in 2009 is het economisch herstel niet langer alleen de belangrijkste bron van zorg voor de Belgische CFO's. De vraag of hun bedrijf zal kunnen concurreren op wereldniveau is even belangrijk geworden. De vraag van de bedrijven naar een verdere hervorming van de arbeidsmarkt en het fiscale beleid zal bijgevolg niet afnemen, ondanks het 'relanceplan' dat de Federale Overheid begin oktober aankondigde.