Felix Zulauf, verantwoordelijk voor asset management bij Zulauf Asset Management, vreest dat in dat geval gedane beloftes gebroken zullen worden. De overheden hebben in verschillende landen de tegoeden van de bankklanten gegarandeerd, maar vanaf een bepaald punt zou dat wel eens niet meer mogelijk kunnen zijn.

De nieuwe bankencrisis zou dus ook de obligatiehouders kunnen treffen. Het land waar het nu zou kunnen mislopen, is Cyprus. De situatie waarin dit land verkeert is zo kritiek dat ongewone maatregelen noodzakelijk zullen zijn om de Cypriotische rekening te maken. Niet te verwonderen dus dat Zulauf momenteel alle beleggingen in Europa mijdt als de pest.

Felix Zulauf, verantwoordelijk voor asset management bij Zulauf Asset Management, vreest dat in dat geval gedane beloftes gebroken zullen worden. De overheden hebben in verschillende landen de tegoeden van de bankklanten gegarandeerd, maar vanaf een bepaald punt zou dat wel eens niet meer mogelijk kunnen zijn. De nieuwe bankencrisis zou dus ook de obligatiehouders kunnen treffen. Het land waar het nu zou kunnen mislopen, is Cyprus. De situatie waarin dit land verkeert is zo kritiek dat ongewone maatregelen noodzakelijk zullen zijn om de Cypriotische rekening te maken. Niet te verwonderen dus dat Zulauf momenteel alle beleggingen in Europa mijdt als de pest.