De app toont de 15.000 beste Belgische restaurants en haalt zijn informatie uit goudengids.be en aanbevelingen van culinaire recensenten, chefs, beroemdheden en klanten.

Met "Aan Tafel" kan goudengids.be haar klanten een kwalitatief alternatief bieden voor gelijkaardige diensten.

Met de nieuwe gratis app kunnen de gebruikers snel en gemakkelijk een restaurant naar hun smaak vinden, een tafel reserveren of hun ervaring publiceren.

Klanten kunnen hun zoektocht verpersoonlijken via criteria zoals type keuken, lievelingsgerecht, de karakteristieken van het restaurant of het budget.

De app toont de 15.000 beste Belgische restaurants en haalt zijn informatie uit goudengids.be en aanbevelingen van culinaire recensenten, chefs, beroemdheden en klanten. Met "Aan Tafel" kan goudengids.be haar klanten een kwalitatief alternatief bieden voor gelijkaardige diensten. Met de nieuwe gratis app kunnen de gebruikers snel en gemakkelijk een restaurant naar hun smaak vinden, een tafel reserveren of hun ervaring publiceren. Klanten kunnen hun zoektocht verpersoonlijken via criteria zoals type keuken, lievelingsgerecht, de karakteristieken van het restaurant of het budget.