Deutsche Bank maakt vandaag de prijs van de emissie bekend, evenals heel wat andere details over de transactie. De uitgifteprijs voor de nieuwe aandelen zou 33 euro bedragen. De emissie is volledig onderschreven door een groep van banken.

Chief Executive Officer Josef Ackermann kan de opbrengst van de deal gebruiken om het belang van bijna 30% in Deutsche Postbank AG op te trekken. Bovendien kan Deutsche Bank dankzij de emissie aan de voorwaarden van Basel III gaan voldoen.

Matthew Clark, analist bij Keefe, Bruyette & Woods in Londen, is van mening dat Deutsche Bank een goede zaak doet met de kapitaalverhoging. De transparantie neemt toe, met een grotere visibiliteit wat de resultaten betreft. Clark is koper van het aandeel.

Deutsche Bank maakt vandaag de prijs van de emissie bekend, evenals heel wat andere details over de transactie. De uitgifteprijs voor de nieuwe aandelen zou 33 euro bedragen. De emissie is volledig onderschreven door een groep van banken. Chief Executive Officer Josef Ackermann kan de opbrengst van de deal gebruiken om het belang van bijna 30% in Deutsche Postbank AG op te trekken. Bovendien kan Deutsche Bank dankzij de emissie aan de voorwaarden van Basel III gaan voldoen. Matthew Clark, analist bij Keefe, Bruyette & Woods in Londen, is van mening dat Deutsche Bank een goede zaak doet met de kapitaalverhoging. De transparantie neemt toe, met een grotere visibiliteit wat de resultaten betreft. Clark is koper van het aandeel.