Euro valt verder terug onder 1,36 dollar

Op de valutamarkten zette de euro weer een stapje terug, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3598 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,606%, of bijna een half procent meer dan het slotniveau van dinsdag.

Goudprijs stabiel, olieprijs iets lager

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1243,50 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan het vorige slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds iets goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 102,50 dollar betaald of bijna een kwart procent minder dan de slotkoers van dinsdagavond.

Euro valt verder terug onder 1,36 dollar Op de valutamarkten zette de euro weer een stapje terug, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3598 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,606%, of bijna een half procent meer dan het slotniveau van dinsdag. Goudprijs stabiel, olieprijs iets lager Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1243,50 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan het vorige slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds iets goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 102,50 dollar betaald of bijna een kwart procent minder dan de slotkoers van dinsdagavond.