Euro houdt stand boven 1,36 dollar

Op de valutamarkten moest de koers van de euro opnieuw achteruit, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3610 dollar betaald, of ruim een kwart procent onder de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,648%, of zowat driekwart procent meer dan het slotniveau van woensdag.

Goudprijs goedkoper, olieprijs eveneens lager

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1320 dollar betaald, of zowat driekwart procent meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd wat goedkoper, voor een vat ruwe olie iets meer dan 104 dollar betaald of bijna een half procent minder dan de slotkoers van woensdagavond.

Euro houdt stand boven 1,36 dollar Op de valutamarkten moest de koers van de euro opnieuw achteruit, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3610 dollar betaald, of ruim een kwart procent onder de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,648%, of zowat driekwart procent meer dan het slotniveau van woensdag. Goudprijs goedkoper, olieprijs eveneens lager Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1320 dollar betaald, of zowat driekwart procent meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd wat goedkoper, voor een vat ruwe olie iets meer dan 104 dollar betaald of bijna een half procent minder dan de slotkoers van woensdagavond.