Het rapport beschrijft een tweeledig probleem: een stijgende vraag naar, en een beperkte aanbod van zowel voedsel als water.

In een wereld die steeds waterintensiever wordt en waarin de groei van de wereldbevolking en welvaart de voedselvraag opdrijven, richten de analisten van Goldman Sachs zich op oplossingen voor deze problemen.

Het rapport behandelt ook onderwerpen zoals de groeimogelijkheden en uitdagingen voor multinationals die verpakte levensmiddelen produceren.

Verder richt het rapport zich op de vraag waarom de Amerikaanse landbouw zo dominant is en worden de vier favoriete voedselvoorraden van Goldman Sachs toegelicht.

Het rapport beschrijft een tweeledig probleem: een stijgende vraag naar, en een beperkte aanbod van zowel voedsel als water. In een wereld die steeds waterintensiever wordt en waarin de groei van de wereldbevolking en welvaart de voedselvraag opdrijven, richten de analisten van Goldman Sachs zich op oplossingen voor deze problemen. Het rapport behandelt ook onderwerpen zoals de groeimogelijkheden en uitdagingen voor multinationals die verpakte levensmiddelen produceren. Verder richt het rapport zich op de vraag waarom de Amerikaanse landbouw zo dominant is en worden de vier favoriete voedselvoorraden van Goldman Sachs toegelicht.