Azië wacht een mooie toekomst, maar op korte termijn zijn de markten er overgekocht. Bovendien staan de Europese bedrijven, in tegenstelling tot Europa zelf, sterker dan ooit en zeker de bedrijven met een mondiale afzetmarkt floreren als nooit tevoren.

De grote trends die we al sinds enige tijd hebben waargenomen, zetten zich volgens Dexia onverminderd voort: de verschuiving van het economische zwaartepunt naar het Oosten, de schaarste van de natuurlijke hulpbronnen en de onevenwichten tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt in de Europese landen.

Azië wacht een mooie toekomst, maar op korte termijn zijn de markten er overgekocht. Bovendien staan de Europese bedrijven, in tegenstelling tot Europa zelf, sterker dan ooit en zeker de bedrijven met een mondiale afzetmarkt floreren als nooit tevoren. De grote trends die we al sinds enige tijd hebben waargenomen, zetten zich volgens Dexia onverminderd voort: de verschuiving van het economische zwaartepunt naar het Oosten, de schaarste van de natuurlijke hulpbronnen en de onevenwichten tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt in de Europese landen.