Bank Degroof publiceerde vandaag een rapport over holding Bois Sauvage. Het advies afbouwen voor het aandeel blijft gehandhaafd, terwijl het koersdoel wordt verlaagd van 217 naar 214euro. Vanmorgen maakte de holding de verkoop van het belang in Codic International bekend.

De transactieprijs voor dit belang was echter lager dan verwacht. Het bericht over de verkoop kwam anderzijds niet bepaald onverwacht. Het belang werd als non-core beschouwd, terwijl Bois Sauvage al eerder had aangegeven zich op een beperkt aantal participaties te focussen.

Bank Degroof publiceerde vandaag een rapport over holding Bois Sauvage. Het advies afbouwen voor het aandeel blijft gehandhaafd, terwijl het koersdoel wordt verlaagd van 217 naar 214euro. Vanmorgen maakte de holding de verkoop van het belang in Codic International bekend. De transactieprijs voor dit belang was echter lager dan verwacht. Het bericht over de verkoop kwam anderzijds niet bepaald onverwacht. Het belang werd als non-core beschouwd, terwijl Bois Sauvage al eerder had aangegeven zich op een beperkt aantal participaties te focussen.